search
  • (A)-SET-PERCUBAAN-1.1-BOTOL.png
  • (B)-SET-COMBO-2.1-BOTOL.png
  • (C)-SET-LENGKAP-3.1-BOTOL.png
  • (D)-SET-JIMAT-4.1-BOTOL.png

[ORIGINAL HQ] PANG5 OIL - PATI LEMAK KUDA JANTAN (15ml)

RM 70.00
- +
cart Add to Cart
Home

⚠️ IKHTIAR PALING SELAMAT DAN BERKESAN. MERAWAT SENDI, OTOT DAN SARAF, MELANCARKAN PEREDARAN DARAH SERTA GANGGUAN SIHIR.

Dari Warisan Tok Guru RAHSIA GELANGGANG PATI LEMAK KUDA JANTAN Merawat Secara Semulajadi.

photo_2022-07-03_07-14-09.jpg

DIFORMULASI KHAS OLEH:

Tuan Guru Safwan Rahid
Juara Dunia Memanah Berkuda
Juara Silat Antarabangsa 2008-2015 

photo_2022-07-03_07-14-11.jpg

Lihat Perkongsian Pengguna Pang5 Oil

photo_2021-08-26_23-34-38-1.jpgphoto_2021-08-26_23-34-40-1.jpgphoto_2021-08-31_17-59-40-1.jpg

“Alhamdulillah Kini Ramai Yang Mampu Berjalan Tanpa Menggunakan Tongkat Dan Dapat Menunaikan Solat Secara Berdiri.”

KEHIDUPAN KITA SENTIASA TERDEDAH DENGAN MASALAH BEGINI

photo_2022-07-03_07-14-15.jpgphoto_2022-07-03_07-14-13.jpgphoto_2022-07-03_07-14-17.jpg

Ramai orang tak ambil kisah sebab mengharapkan masalah ini akan hilang dengan sendiri. Tapi percaya tak kalau dibiarkan akan menjadi lebih teruk lagi sehingga mengganggu aktiviti harian terutamanya untuk beribadah. 

239626647_184000237116733_100820657253681089_n.jpg

MEMPERKENALKAN

photo_2022-07-03_07-14-19.jpg

PANG5 OIL PATI LEMAK KUDA JANTAN

Pang5 Oil adalah perubatan tradisional yang berasaskan Pati Lemak Kuda Jantan resepi turun temurun Tok Guru yang telah banyak membantu ribuan pengguna yang mempunyai masalah berkaitan otot dan sendi. Ianya juga telah diamalkan oleh para pesilat, ahli memanah dan berkuda ketika mengalami kecederaan otot, saraf dan sendi.

Teramat sesuai untuk orang Malaysia diformulasikan dari  lemak kuda kaya dengan zat yang bermanfaat yang telah digunakan banyak negara seperti Jepun, Korea & Mongolia sejak 1000 tahun yang lalu.

photo_2022-07-03_07-14-21.jpgphoto_2022-07-03_07-14-23.jpg

BOLEH JUGA DIGUNAKAN UNTUKUntitled-1.jpg

BAGAIMANA PANG5 OIL MEMBANTU MENYELESAIKAN MASALAH MENGIKUT UJIAN KLINIKAL DAN PAKAR PERUBATAN?

Dari ujian klinikal menunjukkan salah satu komponen di dalam Pang5 Oil iaitu asid amino (arginin) boleh membantu pemecahan kolestrol secara semula jadi. 

Ianya juga terkandung asid yang mempunyai kesan baik terhadap fungsi sistem kardiovaskular, contohnya, peredaran darah melalui urat.

OMEGA 3 (Alpha-linolenic acids) yang biasa dijumpai didalam (biji chia, falxseed & sacha inchi) juga ada bertindak sebagai anti-radang. Ianya bagus untuk mengatasi iritasi kulit

Beberapa ujian klinikal lain juga menunjukkan bahawa  OMEGA 6 (Linoleic acids) yang terdapat di kandungan Pang5 Oil membantu menguatkan dan menghasilkan kelembapan kulit, mengelakkan kulit dari kering. 

Pang5 Oil dihasilkan dari formulasi gabungan Lemak Kuda Jantan bersama Minyak Bidara, Minyak Kelapa dara, Minyak Kayu Putih, Habbatus Sauda & 7 Raja Herba.

Kombinasi ini akan membuatkan minyak menyerap kedalam kulit tanpa rasa melekit dan memberi kelegaan pantas sejurus menggunakannya.

Rasulullah SAW bersabda,
“Kuda yang tersimpul pada ubun – ubunnya segala kebaikan sehingga hari kiamat” – Riwayat al – Bukhari (2850)
PROSES-2-1.png

sabda-1.png

photo_2022-07-03_07-14-29.jpgphoto_2022-07-03_07-14-27.jpg

CARA PENGGUNAANphoto_2022-07-03_07-14-06.jpg

Masalah sendi, Otot & Gatal-gatal:
Titiskan di permukaan yang sakit dan urut secara perlahan – lahan.

Masalah pernafasan dan Pening Kepala:
Titiskan di tapak tangan, gosokkan kedua belah telapak tangan dan hidu.

Batin:
Titiskan, urut secara perlahan 1 arah kehadapan 2-3 minit. Boleh terus cuci.

Kami mengharapkan anda kembali sembuh seperti sedia kala seperti para pengguna yang telah menggunakan Pang5 Oil

Testi 1.jpg

Testi 2.jpg

PANG5 OIL DI MEDIA

                               Untitled-design-5-1-1.png

BERDAFTAR DENGAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)

KKM.jpg

DISAHKAN SELAMAT UNTUK DIAMALKAN

Makmal.jpg

Ramai di luar sana yang berani menggunakan produk yang tidak diluluskan oleh pihak KKM, mula-mula pakai memang okay tapi lama kelamaan akan memberi kesan yang BURUK pada kulit. Waktu tu menangis kat bucu katil pun takda guna dah, so kita jangan jadi macam tu. Pang5 Oil ni kan selamat untuk digunakan… 

bayangkan.jpg

                                           41-413939_60-day-money-back-guarantee-png-el-pcaro-removebg-preview-1-300x216.png

Pang5 Oil Sangat Berkesan !
Sehinggakan jika ia tak membantu anda memberi kelegaan dalam masa dalam masa 60 hari…

Anda berhak dapat 100% jaminan pulangan wang!

Anda dapat jaminan sekuat ini kerana kami ada bukti & pengalaman membantu ramai pesakit yang mempunyai masalah SAMA SEPERTI ANDA sebelum ini dan berjaya membuktikan Pang5 Oil ini memang TERBUKTI BERKESAN!

NINJA2-BIG-1024x267-1.png

Barang Sampai Baru Bayar & Nikmati
DISKAUN 60%

Order sekarang melalui website ini, dan kami akan menghantar 1 SMS tracking number terus pada anda. Tunggu barang sampai ditangan anda baru bayar pada posmen.

  • Barang akan sampai dalam tempoh 2-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.
  • Posmen NINJAVAN akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.
  • Khidmat penghantaran COD hanya berkuat kuasa di semenanjung Malaysia dan beberapa kawasan bandar besar di negeri Sabah & Sarawak.
  • Khidmat penghantaran COD akan dikenakan caj RM10.

Tawaran Sementara
Promosi Istimewa

BELI DAN MENANG PAKEJ UMRAH 2 ORANG !

Umrah.jpg

“Setinggi mana pelajaran mu,
Sebanyak mana kekayaan mu,
Sekacak mana rupa paras mu,
KALAU tiada NIKMAT KESIHATAN apa gunanya.
Cegah Sebelum Parah”

INGAT! Tiada benda yang kekal didunia ini, termasuklah TAWARAN ISTIMEWA ini yang akan tamat pada bila-bila masa.

Ribuan Terima Kasih Kepada Semua Pengguna Pang5 Oil.
InsyaAllah Kami Doakan Anda Juga Bakal Rasai Perubahan Untuk Masalah Kesihatan Yang Dialami.
 

Ninjavan.jpg

Promosi ini terhad dan jangkamasa pendek sehingga diberitahu kelak oleh HQ.

Jom kakak/abang grab segera selagi stok masih ada..

Klik ikon WHATSAPP di sebelah kanan jika ada pertanyaan lanjut atau direct order..

Delivery Ninjavan.jpg

button.gif

Customer comments

Author/Date Rating Comment
Your cart is currently empty.
Continue shopping